Elena Udrea a vizitat, ieri, croitoriile din Curtea de Arges dar si "Molia", cel mai mare targ de produse second-hand din tara, de unde si-a cumparat cizme de proasta calitate. Ieri dupa-amiaza, staff-ul PD Arges impreuna cu Elena Udrea au facut, co
Elena Udrea a vizitat, ieri, croitoriile din Curtea de Arges dar si "Molia", cel mai mare targ de produse second-hand din tara, de unde si-a cumparat cizme de proasta calitate. Ieri dupa-amiaza, staff-ul PD Arges impreuna cu Elena Udrea au facut, conform Amos News, campanie electorala in Curtea de Arges. Blonda de la Cotroceni a zabovit cel mai mult la "Molia", cel mai mare targ de produse second-hand din tara, desi consilierul sau de imagine nu i-a recomandat acest lucru. Elena Udrea a intrat insa prin noroi, dar pentru ca cizmele sale cu toc s-au murdarit rapid si-a cumparat o pereche de "chinezarii" fara toc de data aceasta, de la o taraba cu produse second- hand. Vizita a continuat in cateva sectii ale firmelor de confectii textile din Curtea de Arges, unde a impartit autografe, a promovat partidul, dar si-a innoit si garderoba cu unele articole vestimentare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.