Trica i-a luat apararea lui Mutu, care a fost desfiintat de presa bulgara dupa meciul Romania - Olanda de la Constanta, cand atacantul roman a spus ca si-ar dori ca, alaturi de "tricolori", la CE din 2008 sa mearga batavii, deoarece sunt mai civiliza
Trica i-a luat apararea lui Mutu, care a fost desfiintat de presa bulgara dupa meciul Romania - Olanda de la Constanta, cand atacantul roman a spus ca si-ar dori ca, alaturi de "tricolori", la CE din 2008 sa mearga batavii, deoarece sunt mai civilizati. Trica a subliniat ca Mutu este un caracter puternic si un mare jucator. "Cei care il cunosc stiu bine cum e Mutu. Pacat ca s-a ajuns sa fie atacat in acest fel in ziarele bulgare. Nimeni din echipa Romaniei nu a vorbit urat de Bulgaria", a spus Trica. Mijlocasul de la CFR a adaugat ca are multi prieteni in Bulgaria si multe amintiri placute din aceasta tara. Trica a jucat patru ani in Bulgaria, pentru Litex Loveci (2003-2005) si pentru TSKA Sofia (2005-2007). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.