Ambitios. La 18 ani, atacantul lui Poli Timisoara nu vrea masini si femei, ci trei puncte pentru calificarea la CE 2009 - Consideri meciul contra Maltei drept cel mai usor din cele patru care v-au mai ramas? - Toate meciurile sunt grele. A fost un a
Ambitios. La 18 ani, atacantul lui Poli Timisoara nu vrea masini si femei, ci trei puncte pentru calificarea la CE 2009 - Consideri meciul contra Maltei drept cel mai usor din cele patru care v-au mai ramas? - Toate meciurile sunt grele. A fost un accident ca am invins in tur, 1-0, in minutul 93. Acum trebuie sa inscriem cat mai repede si cat mai multe goluri. Bineinteles ca ne bucuram si la un alt 1-0, importante sunt cele trei puncte obtinute in urma victoriei. - Care este principala contracandidata la barajul pentru turneul final, Tara Galilor sau Bosnia? - Tara Galilor, cu siguranta. Oricum, cu ei jucam de-abia anul viitor, mai avem pana atunci. - Sunteti un grup puternic si foarte unit. Cine e "responsabil" pentru acest lucru? - Domnul Emil Sandoi, bineinteles. Ne incurajeaza pe fiecare in parte si ne da incredere inainte de meciuri. Nu-i de mirare ca avem 10 partide fara infrangere. Nu are un secret anume, asa este felul lui de a fi ca om. - Credeti ca ati fi putut obtine mai multe puncte pana acum? - Ideal ar fi fost sa invingem si Franta. Dar stii cum e... nemultumitului i se ia darul! - Voi l-ati recunoscut pe Daniel Barna? - Da, ne-am dat seama cine e, din meciuri. Fata in fata, nu-l mai vazuseram. - Pe 22 noiembrie implinesti 18 ani. Ce cadou iti doresti? - Sa invingem Malta, clar. Mai vreau sa fiu sanatos si sa petrec alaturi de familie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.