Tinerii liberal-democrati solicita conducerii PLD sa nu fuzioneze cu Partidul Democrat si nici cu Partidul National Liberal, se arata intr-un comunicat semnat de presedintele TLD, Cristian Hrituc. Concret, conducerea TLD a decis, ieri, sa ceara Parti
Tinerii liberal-democrati solicita conducerii PLD sa nu fuzioneze cu Partidul Democrat si nici cu Partidul National Liberal, se arata intr-un comunicat semnat de presedintele TLD, Cristian Hrituc. Concret, conducerea TLD a decis, ieri, sa ceara Partidului Liberal Democrat sa "afirme clar si raspicat ca PLD este un partid de centru-dreapta, de sine statator, care nu va fuziona nici cu PD si nici cu PNL". De asemenea, TLD solicita ca decizia sa fie discutata si supusa votului membrilor Delegatiei Permanente a PLD care va avea loc luni, 19 noiembrie. Conform unor surse din partid, citate recent de presa centrala, subiectul fuziunii PD-PLD a fost discutat la aniversarea zilei de nastere a presedintelui PLD, Theodor Stolojan, de catre acesta si presedintele Traian Basescu.Conform declaratiilor oficiale ale presedintelui Consiliului Reprezentantilor Nationali ai PLD, Valeriu Stoica, proiectul formarii unui pol de centru-dreapta, alaturi de PD, a fost amanat pentru o data ulterioara alegerilor europarlamentare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.