Parafat. Vedeta a semnat contractul pentru o noua emisiune, ieri dimineata, primind 50.000 de euro ca prima de instalare, dupa o serie de negocieri-fulger cu managementul postului Teo Trandafir a ales. De ieri dimineata, vedeta este oficial angajata
Parafat. Vedeta a semnat contractul pentru o noua emisiune, ieri dimineata, primind 50.000 de euro ca prima de instalare, dupa o serie de negocieri-fulger cu managementul postului Teo Trandafir a ales. De ieri dimineata, vedeta este oficial angajata a postului Prima TV, unde, incepand din luna ianuarie, va avea o emisiune dupa toate standardele pe care si le-a dorit. Ea a primit la instalare 50.000 de euro, si un salariu lunar de 10.000 de euro. Dupa luni de negocieri in paralel cu mai multe posturi de televiziune, Teo a taiat, in urma cu trei zile, Antena 1 de pe lista, avand unele nemultumiri legate de format. Surprinzator, la nici 48 de ore, prezentatoarea TV si-a pus parafa pe contractul intins cu toata inima de conducerea postului Prima TV. "Ieri a semnat cu postul Prima TV. Teo Trandafir ni se alatura si suntem extrem de bucurosi ca ne-a ales. In ceea ce priveste sumele care au fost vehiculate in presa, sunt de-a dreptul aberante! Noi i-am oferit un contract, iar ea l-a acceptat. Teo este o persoana extrem de rezonabila. Aceasta va realiza o emsiune de divertisment foarte bine pozitionata", ne-a declarat Camelia Levintza Stettler, director de relatii cu publicul al postului Prima TV. Nu-si ia toata echipa de la Romantica Surse neoficiale sustin ca formatul va fi putin diferit de tot ceea ce a facut Teo pana acum si, tocmai de aceea, vedeta va aduce la noul ei loc de munca doar o parte din echipa care a urmat-o la Romantica.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.