Intreg orasul Targu Neamt va fi lasat fara gaz metan timp de trei zile, incepand de miercuri, 14 noiembrie, intre orele 8 si 15, dar cu posibilitatea de prelungire a acestui interval, dupa cum a anuntat E.ON Gaz Distributie. Sistarea furnizarii gazul
Intreg orasul Targu Neamt va fi lasat fara gaz metan timp de trei zile, incepand de miercuri, 14 noiembrie, intre orele 8 si 15, dar cu posibilitatea de prelungire a acestui interval, dupa cum a anuntat E.ON Gaz Distributie. Sistarea furnizarii gazului metan este justificata cu efectuarea unor lucrari la reteaua de transport. "Pentru a permite companiei Transgaz efectuarea unor lucrari la sistemul de transport a gazelor naturale, E.ON Gaz Distributie SA este nevoita sa intrerupa serviciul de distributie a gazelor naturale in orasul Targu Neamt, in perioada 14-16 noiembrie a.c., intre orele 08.00 si 15.00. In functie de situatia din teren, aceste intervale orare pot fi prelungite", se arata intr-un comunicat al E.ON Gaz Distributie. Sistarea gazului metan va afecta, in primul rand, toate scolile din Targu Neamt, care vor ramane in frig, dar si Spitalul Orasenesc si, nu in ultimul rand, beneficiarii care gatesc la aragaz sau au centrala termica proprie pe gaz metan. Trebuie precizat ca majoritatea locuitorilor au centrale termice pe gaz metan. Primarul de Targu Neamt, Decebal Arnautu, a facut haz de necaz si a spus ca, dupa Lasata Secului, incepand cu prima zi de post, de astazi, cetatenii pe care ii reprezinta vor manca mai putin, neavand cum sa mai gateasca la aragaz.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.