Un baietel in varsta de 10 ani din Capitala a fugit, ieri, de acasa, pentru ca urmau sa-i fie trecute in carnetul de elev mai multe note proaste. Calin Costin Iliescu a lasat in urma un bilet care i-a socat pe membrii familiei sale: "Sunt prea prost
Un baietel in varsta de 10 ani din Capitala a fugit, ieri, de acasa, pentru ca urmau sa-i fie trecute in carnetul de elev mai multe note proaste. Calin Costin Iliescu a lasat in urma un bilet care i-a socat pe membrii familiei sale: "Sunt prea prost pentru voi, am plecat in lume", le-a scris copilul parintilor sai. Tatal minorului, Adrian Iliescu, cel care a gasit biletul, ne-a declarat ca nu intelege gestul copilului sau, mai ales ca nu l-a certat niciodata pentru notele mici pe care le-a luat. "Sunam la prieteni, la cunostinte. Suntem disperati, speram sa nu pateasca ceva rau", a spus Adrian Iliescu. La data disparitiei, baiatul era imbracat cu o haina din fas multicolora (verde, rosu si alb), cu dungi dispuse pe orizontala, fes negru, blugi albastri si pantofi sport, cu sireturi culoarea bej. De asemenea, avea un ghiozdan bej cu negru, din panza.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.