Din cauza secetei prelungite, berariile australiene au fost fortate, printr-o ordonanta a guvernului ce va fi aplicabila timp de 12 luni, sa reduca la jumatate cantitatea de apa pe care o folosesc in mod curent pentru a produce bere.
Aceasta masura, resimtita de catre producatori, este menita sa micsoreze considerabil pierderile din panza freatica provocate de seceta. In statul Queensland, a fost introdusa deja, din aceasta saptamana, o masura restrictiva care-i obliga pe producatori sa se limiteze, timp de 12 luni, consecutiv, la numai un sfert din volumul de apa disponibil.
Foster's Group si Lion Nathan, cei mai cunoscuti producatori australieni de bere, au anuntat ca vor reduce drastic consumul de apa in procesul de productie.
Despre autor:
Sursa: Adevarul
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
Secretele vedetelor de la Hollywood pentru un machiaj impecabil. Tehnici și...
Sursa: garbo.ro
-
Nici nu a născut, dar și-a ales deja bona filipineză. Ana Baniciu va naște în...
Sursa: kudika.ro
-
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt...
Sursa: retail.ro
-
UniCredit Bank, susținător al Pavilionului României din cadrul La Biennale di...
Sursa: futurebanking.ro
-
Cum se poate evita insolvența. Expertul care s-a ocupat de cazul Blue Air:...
Sursa: wall-street.ro