Discovery Channel, ora 17.00
"Constructorii de motociclete"
Cu fiecare episod al seriei de documentare, motocicletele construite la comanda intra in centrul atentiei, iar noi avem ocazia de a-i urmari pe unii dintre cei mai buni constructor
Discovery Channel, ora 17.00
"Constructorii de motociclete"
Cu fiecare episod al seriei de documentare, motocicletele construite la comanda intra in centrul atentiei, iar noi avem ocazia de a-i urmari pe unii dintre cei mai buni constructori din lume, care intra in competitie, pentru a obtine titlul de "Cel mai bun fabricant de motociclete". Astfel, o multitudine de fabricanti incep sa taie, sa sudeze, sa potriveasca din ciocan si sa adapteze structuri de otel performante, cu linii revolutionare, de la modele clasice pana la choppere moderne. In numai 30 de zile, doi dintre cei mai mari fabricanti de motociclete din lume vor construi cate o motocicleta unicat, la comanda. Apoi se vor intalni si se vor intrece, parcurgand cu aceste uimitoare creatii distante de cateva sute de kilometri, pana la locul de desfasurare a evenimentului, in cadrul caruia publicul va decide care dintre ei a construit cea mai grozava motocicleta. Cunoscuti candva numai de un cerc restrans de fani, constructorii de motociclete la comanda sunt acum nume de marca, iar aceasta forma de arta a "baietilor rai" a patruns in zona de larg interes a culturii pop. Acest documentar ii prezinta pe cei mai buni producatori din domeniu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.