Din KGB se iese cu picioarele inainte. Din SIE se iese schelalaind si in patru picioare. Asa a parasit scena ultimul director al spionajului romånesc, dl Claudiu Saftoiu. Daca ciulesti atent urechea, inca ii mai auzi si astazi schelalaitul, in
Din KGB se iese cu picioarele inainte. Din SIE se iese schelalaind si in patru picioare. Asa a parasit scena ultimul director al spionajului romånesc, dl Claudiu Saftoiu. Daca ciulesti atent urechea, inca ii mai auzi si astazi schelalaitul, in curtea ministrului transporturilor. Ca o fronda suprema pentru umilinta indurata, sotii Saftoiu si-au parasit stapånul si s-au aruncat in bratele dusmanului stapånului. De atunci, serviciul traieste intr-un interimat care a devenit istorie. Deunazi, o stire face vålva in tårg: presedintele s-a hotaråt sa puna capat situatiei de provizorat si sa-l propuna pe dl Razvan Ungureanu drept noul director al SIE. Cånd am auzit noutatea cu pricina, cu doua luni in urma, m-a pufnit råsul. Domnii Saftoiu si Ungureanu au impreuna cam o treime din trasaturile portretului robot al directorului ideal al spionajului. Ca sa-i faca pe plac premierului, dl Ungureanu si-a jucat partitura de liberal. De liberal de cumetrie. Apoi, ca sa-i cånte in struna presedintelui, si-a dat demisia de la liberali, daca o fi intrat vreodata cu cerere in PNL.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.