Pentru ca a batut un profesor, profesoara Aspasia Antin, de la scoala de Arte si Meserii "Dumitru Gavrilescu" din Garliciu, a fost sanctionata cu avertisment de catre conducerea unitatii de invatamant. Marius Gabriel Raducan, elev in clasa a V-a, a f
Pentru ca a batut un profesor, profesoara Aspasia Antin, de la scoala de Arte si Meserii "Dumitru Gavrilescu" din Garliciu, a fost sanctionata cu avertisment de catre conducerea unitatii de invatamant. Marius Gabriel Raducan, elev in clasa a V-a, a fost batut marti, 23 octombrie, in timpul orei de fizica, dupa ce le spusese colegilor de clasa ca profesoara ar fi venit la ora in stare de ebrietate. Elevul a fost scos in fata clasei de catre profesoara Aspasia Antin, pus cu burta pe catedra si lovit cu pumnii in cap. Din cauza loviturilor primite, Marius a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, fiind diagnosticat cu un traumatism cranian minor. El a fost supus unui control la computerul tomograf, dar nu a ramas internat. In urma acestui incident, Comisia pentru cercetarea abaterilor din cadrul scolii a hotarat sanctionarea cu avertisment. Aceasta inseamna ca profesoara nu mai poate beneficia de premii, salarii si gradatii de merit, calificativul "Foarte bine", precum si dreptul de a fi promovata. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului scolar Judetean Constanta, Ana Maria Burada, a declarat ca ISJ va monitoriza activitatea didactica a profesoarei in acest an scolar, care este si ultimul an de activitate al acesteia.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.