Vicepresedintele PRM Lucian Bolcas considera ca demisia europarlamentarilor PRM din Grupul Identitate-Traditie-Suveranitate din cadrul PE reprezinta "o palma pe obrazul celor care au incercat sa ne pateze imaginea. "Acesta a mai precizat ca, prin ges
Vicepresedintele PRM Lucian Bolcas considera ca demisia europarlamentarilor PRM din Grupul Identitate-Traditie-Suveranitate din cadrul PE reprezinta "o palma pe obrazul celor care au incercat sa ne pateze imaginea. "Acesta a mai precizat ca, prin gestul retragerii celor cinci europarlamentari, PRM a facut un act de mare demnitate in apararea ideii de mandrie nationala si respect fata de romani, in apararea ideii de umanitate, respingand astfel orice forme de xenofobie. El a tinut sa mai precizeze ca "PRM repudiaza orice mostenire fascista, chiar daca vine din partea unui membru al familiei Mussolini".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.