O declaratie controversata a presedintelui Israelului a provocat reactii de nemultumire atat in tara sa, dar mai ales in Ungaria. Shimon Peres a spus recent, intr-un discurs, ca oamenii de afaceri israelieni cumpara Manhattanul, Ungaria, Romania si
O declaratie controversata a presedintelui Israelului a provocat reactii de nemultumire atat in tara sa, dar mai ales in Ungaria. Shimon Peres a spus recent, intr-un discurs, ca oamenii de afaceri israelieni cumpara Manhattanul, Ungaria, Romania si Polonia. Ulterior, presedintele israelian a revenit si a spus ca a fost inteles gresit. "Unei tari mici ca a noastra ii va fi greu sa devina o tara industrializata. Vad ca totusi cumparam Manhattan-ul, Ungaria si Romania si Polonia. Este interesant, pentru ca suntem o tara mica, dar avem multi oameni talentati si cu multe relatii", a spus presedintele Israelului, citat de Antena 3. Discursul presedintelui Shimon Peres a fost tinut la adunarea anuala a Asociatiei Birourilor de Comert din Israel. Presa din Ungaria a reactionat vehement si l-a taxat pe ministrul de Externe pentru lipsa de reactie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.