Fara perdea. Oamenii legii din Spania au realizat un calendar nud, in scopuri caritabile Un grup de politisti din localitatea spaniola Pinto s-a gandit la o metoda inedita de a veni in sprijinul comunitatii. Ei au acceptat sa renunte la haine pentru
Fara perdea. Oamenii legii din Spania au realizat un calendar nud, in scopuri caritabile Un grup de politisti din localitatea spaniola Pinto s-a gandit la o metoda inedita de a veni in sprijinul comunitatii. Ei au acceptat sa renunte la haine pentru a realiza un calendar "fierbinte", comercializat in beneficiul bolnavilor de cancer din oras. In plus, oamenii legii, toti cu varste cuprinse intre 24 si 34 de ani, spera ca gestul lor temerar le va determina pe doamnele care sufera din cauza unor parteneri de viata violenti sa prinda curaj si sa ii contacteze cat mai repede. Sapte euro bucata Ideea realizarii calendarului nud ii apartine lui Arturo Lopez, politist la sectia din Pinto, care, de altfel, s-a ocupat si de imortalizarea colegilor sai in ipostaze sexy. "Am avut ceva de furca cu baietii pana sa ii conving sa dea jos hainele. Credeau ca nu sunt indeajuns de bine facuti pentru a poza nud", a povestit Lopez jurnalistilor. "Cand au vazut, insa, ce succes a avut calendarul, au realizat ca temerile lor erau nefondate", a adaugat el. Cele mai incantate de aparitia calendarului, comercializat la pretul de sapte euro, sunt, desigur, femeile din oras. "Cand ne recunosc pe strada, zambesc mult mai larg, iar unele dintre ele, mai curajoase, ne dau chiar si bacsis, pentru ca le-am incantat", a povestit initiatorul proiectului nud.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.