AVAS a renuntat la "actiunea de aur" de la Petrom
AVAS a trimis, in aceasta saptamana, documentatia de raspuns catre Comisia Europeana in cazul „actiunii de aur" detinute de stat la Petrom, inscriindu-se in termenul de doua luni

AVAS a renuntat la "actiunea de aur" de la Petrom
AVAS a trimis, in aceasta saptamana, documentatia de raspuns catre Comisia Europeana in cazul „actiunii de aur" detinute de stat la Petrom, inscriindu-se in termenul de doua luni prevazut de procedura europeana, au declarat, pentru NewsIn, surse guvernamentale. Documentatia sustine ca statul, prin AVAS, detine in prezent mai putin de 25% din actiunile Petrom, respectiv un pachet de 20,64%, si ca nu mai poate exercita influenta asupra deciziilor majore ale companiei. (NewsIn)

Transgaz va fi listata in martie 2008
Compania Transgaz va fi listata la BVB in februarie-martie 2008, a declarat, ieri, ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian. Oficialul MEF a afirmat ca subscrierea in cadrul ofertei publice va incepe la mijlocul lunii noiembrie si se va incheia in decembrie. Vosganian a mai aratat ca in aceste zile a fost studiata posibilitatea ca si compania Nuclearelectrica sa fie listata la Bursa si vor fi urgentate procedurile pentru ca datoriile la stat ale companiei sa aiba o solutionare rapida. (Rompres)

Cursa Blue Air de la Bacau la Paris Beauvais
Compania aeriana Blue Air va lansa, in 15 decembrie, o noua cursa, pe ruta Bacau-Paris Beauvais, zborurile urmand sa aiba loc in zilele de miercuri si vineri, a anuntat, ieri, operatorul low-cost. Cursa va pleca din Bacau la ora 16.30, in timp ce zborul de intoarcere este programat la ora 11.30. In toamna, compania va introduce si doua curse directe pe rutele Bucuresti-Stuttgart si Arad-Stuttgart. Pe sectorul de low-cost mai opereaza companiile Wizz Air, SkyEurope, MyAir si Germanwings, iar din septembrie va intra pe piata si EasyJet. (Mediafax)

Al doilea magazin Plus din Brasov
Reteaua Plus a inaugurat, ieri, la Brasov, un magazin de tip discount pentru constructia caruia a investit 1,5 milioane de euro, acest proiect ridicand la 45 numarul unitatilor detinute in Romania de retailerul german. „Noul magazin Plus din Brasov reprezinta cea de-a doua deschidere din acest oras. Expansiunea Plus in judetul Brasov nu se va opri nicidecum aici, urmand ca pana la sfarsitul lui 2007 sa mai lansam un magazin in acest judet", a declarat directorul general Plus Discount Romania, Uwe Klostermann. (Mediafax)

Certificatul de cazier fiscal va fi eliberat imediat
Certificatul de cazier fiscal va fi eliberat imediat, in toate situatiile, in prezenta contribuabilului sau a reprezentantului acestuia, cu plata unei taxe in cuantum de 20 lei. Aceeasi taxa va fi achitata si pentru transmiterea electronica a informatiilor din cazierul fiscal, conform unei ordonante aprobate, marti, de guvern. Obligatia prezentarii certificatului de cazier fiscal in cazul cesiunii partilor sociale sau a actiunilor revine persoanelor care, prin cumpararea acestora, devin noi asociati sau actionari. (Mediafax)

Banii personali ai angajatilor, trecuti in registru


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.