Premierul Ungariei, Ferenc Gyurcsany, si-a exprimat nemultumirea, ieri, la Sibiu, fata de atitudinea PD, partid pe care l-a etichetat drept „partidul presedintelui", deoarece baga bete in roate pentru adoptarea legii minoritatilor. „Doua
Premierul Ungariei, Ferenc Gyurcsany, si-a exprimat nemultumirea, ieri, la Sibiu, fata de atitudinea PD, partid pe care l-a etichetat drept „partidul presedintelui", deoarece baga bete in roate pentru adoptarea legii minoritatilor. „Doua partide ale coalitiei, din care a facut parte si partidul presedintelui tarii, se mentin deschise in ceea ce priveste legea minoritatilor, este vorba despre UDMR si PNL. Dinspre Budapesta se pare ca pozitia PD s-a schimbat in acest sens in ultima perioada, iar acest lucru, din pacate, arunca impedimente in calea adoptarii acestei legi", a spus Gyurcsany.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.