Reactie. Biroul de presa al PD dezminte categoric, intr-un punct de vedere inaintat redactiei noastre de catre PD, faptul ca fiica presedintelui ar avea obiceiuri "flower-power", adica prizarea de cocaina, si, totodata, recunoaste oficial ca ziarul
Reactie. Biroul de presa al PD dezminte categoric, intr-un punct de vedere inaintat redactiei noastre de catre PD, faptul ca fiica presedintelui ar avea obiceiuri "flower-power", adica prizarea de cocaina, si, totodata, recunoaste oficial ca ziarul nostru e unul "de mare tiraj" PD a remis, ieri, ziarului nostru, prin Biroul de presa, un drept la replica al Elenei Basescu, adresat redactorului-sef, in care aceasta neaga ca s-ar droga, asa cum a fost acuzata de una dintre publicatiile lui Vadim Tudor, "Tricolorul". De ce s-a implicat PD intr-o problema strict personala a fiicei presedintelui ramane un mister, probabil a vrut sa i-o plateasca lui Basescu senior, care si el s-a amestecat nepermis in campania electorala a partidului. Ce ne scrie, insa, PD, sub semnatura Elenei: "Urmare a articolului aparut in editia de astazi (ieri-n.n.) a publicatiei pe care o conduceti, sub titlul "Elena Basescu, acuzata ca se drogheaza cu cocaina", va rog sa difuzati dreptul meu la replica, in conformitate cu art. 10 al Codului deontologic al jurnalistului, adoptat de Clubul Roman de Presa. Preluarea, dintr-o publicatie saptamanala (cotidiana-n.n.), a unor acuzatii defaimatoare la adresa mea si perpetuarea lor intr-un tabloid de mare tiraj nu va disculpa. Prin articolul difuzat astazi, sub semnatura lui Bogdan Tiberiu Iacob, ziarul pe care il conduceti atenteaza la demnitatea si calitatea mea de cetatean. Acuzele pe care mi le aduceti sunt complet neadevarate si, aparand intr-un astfel de moment, nu fac decat sa puna sub semnul intrebarii obiectivitatea informatiei pe care o garantati cititorilor. Domnule redactor-sef, va rog sa publicati dreptul meu la replica in aceleasi conditii grafice (pagina si pozitie in pagina) in care astazi publicatia pe care o diriguiti atenteaza la demnitatea si rolul jurnalistului in spatiul public".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.