Conducerea Camerei nu a luat nici o decizie impotriva parlamentarilor care primesc bani de la stat ca sa-si achite cazarea in Capitala, desi sunt proprietari de case in Bucuresti. Initial, in sedinta de ieri a Biroului Permanent trebuia sa se transe
Conducerea Camerei nu a luat nici o decizie impotriva parlamentarilor care primesc bani de la stat ca sa-si achite cazarea in Capitala, desi sunt proprietari de case in Bucuresti. Initial, in sedinta de ieri a Biroului Permanent trebuia sa se transeze situatia locativa a unor alesi, insa orice decizie a fost amanata, cel mai probabil pentru sesiunea din februarie. Mai mult, desi luni sefii Camerei se aratasera dispusi sa dea publicitatii lista deputatilor care sunt cazati la hoteluri si a celor care primesc bani de cazare, ulterior, secretarul Ioan Munteanu a revenit asupra deciziei, sub pretextul ca „declaratiile pe propria raspundere pe care le dau parlamentarii pentru a-si justifica banii pentru cazare nu pot fi considerate informatii de interes public“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.