Un oradean este dat in urmarire internationala pentru comiterea mai multor jafuri in cateva tari europene. Varga Rudolf, de 35 de ani, liderul unei grupari de crima organizata, este cautat de autoritatile din toata Europa dupa ce a creat un prejudic
Un oradean este dat in urmarire internationala pentru comiterea mai multor jafuri in cateva tari europene. Varga Rudolf, de 35 de ani, liderul unei grupari de crima organizata, este cautat de autoritatile din toata Europa dupa ce a creat un prejudiciu de peste 250.000 de euro unor bijutieri din Elvetia si Belgia. Reteaua de spargatori si traficanti de bunuri furate, constituita si dirijata de interlopul de etnie rroma Varga Rudolf (fost Kereszy), zis Beilla, a fost deja anihilata de politisti. Primul jaf comis de acestia a fost in luna mai 2006, in localitatea elvetiana Appenzell, unde Varga a operat cu trei complici. Acestia au intrat intr-un magazin de bijuterii, au batut si imobilizat vanzatorii si au furat 2 kg de bijuterii din aur.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.