La nivelul Directiei Apelor Dobrogea Litoral au fost implementate sase proiecte in domeniul gospodaririi apelor, cu sprijinul Guvernului Olandei. Cel mai recent a fost cel intitulat "Managementul plajelor - zona pilot Mangalia", care a cuprins, pe pa
La nivelul Directiei Apelor Dobrogea Litoral au fost implementate sase proiecte in domeniul gospodaririi apelor, cu sprijinul Guvernului Olandei. Cel mai recent a fost cel intitulat "Managementul plajelor - zona pilot Mangalia", care a cuprins, pe parcursul verii trecute, si campania de comunicare "Gunoiul doare", realizata cu sprijinul elevilor din localitate. Acestia le-au impartit cadouri turistilor care au aruncat gunoiul la cos. In plus, a fost realizat un spot radio care a fost difuzat zilnic si s-au impartit postere si pliante. Managerul de proiect olandez, Sjaak Mooiman, a precizat ca isi doreste continuarea acestuia si in 2008. Principalele sale obiective sunt comunicarea si educatia turistilor, dar si punerea in practica a legislatiei existente de catre institutiile abilitate, cooperarea cu operatorii de plaja si amenajarea acestora. Valoarea proiectului, derulat pe parcursul unui an, a fost de 70.000 de euro, dintre care un procent de 10% a fost asigurat de partea romana.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.