Jucator al echipei Steaua, Mihai Nesu a fost convocat, miercuri, la echipa nationala a Romaniei in vederea meciurilor cu Bulgaria si Albania, in locul fotbalistului formatiei Dinamo, stefan Radu. Selectionerul Victor Piturca a decis convocarea lui Ne
Jucator al echipei Steaua, Mihai Nesu a fost convocat, miercuri, la echipa nationala a Romaniei in vederea meciurilor cu Bulgaria si Albania, in locul fotbalistului formatiei Dinamo, stefan Radu. Selectionerul Victor Piturca a decis convocarea lui Nesu in locul lui Radu pentru ca acesta nu a putut fi recuperat in urma unei miozite prelezionale la coapsa stanga. Nesu era programat sa soseasca in cantonamentul de la Centrul de Fotbal Mogosoaia cel tarziu azi dimineata.
In cursul diminetii de miercuri, tricolorii au sustinut un nou antrenament, tactic, ultima sedinta de pregatire premergatoare decolarii spre Sofia, inchisa presei, fiind programata pentru azi dimineata.
Echipa nationala va pleca spre Sofia astazi de la ora 17.00, de pe Aeroportul Henri Coanda.
Nationala va sustine vineri, pe stadionul "Vasil Levski", in jurul orei 11.00, antrenamentul oficial. Ultimele 15 minute vor fi deschise presei, antrenamentul fiind urmat de conferinta de presa a selectionerului Victor Piturca si de interviuri cu jucatorii in "zona mixta".
Meciul cu Bulgaria va avea loc pe 17 noiembrie, la ora 18.00, pe stadionul "Vasil Levski" din Sofia, in timp ce partida cu Albania se va disputa pe 21 noiembrie, la ora 18.00, pe stadionul National din Complexul Sportiv Lia Manoliu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.