Consilierii locali ieseni au in lucru o solutie inedita pentru a rezolva problema oamenilor fara adapost. Este vorba de posibilitatea mutarii acestor oameni in cabine CFR si in vagoane reamenajate. „Iasiul se confrunta cu o criza de locuinte s
Consilierii locali ieseni au in lucru o solutie inedita pentru a rezolva problema oamenilor fara adapost. Este vorba de posibilitatea mutarii acestor oameni in cabine CFR si in vagoane reamenajate. „Iasiul se confrunta cu o criza de locuinte si am propus autoritatilor ca persoanele in dificultate de acest gen sa poata locui in vagoane ale CFR si chiar in vagoane de dormit dezafectate, care nu mai sunt in circulatie. Avem cel putin 40-50 de astfel de vagoane care pot fi locuibile si stiu ca o astfel de solutie de urgenta este aplicata si in tari din Europa de Vest“, a declarat consilierul local Constantin Axinia, fost director general CFR.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.