De-a v-ati ascunselea. Actorii au petrecut de curand un weekend romantic la New York, insa au evitat presa Actorii Liz Hurley si Hugh Grant, care au fost impreuna timp de 13 ani, au stat week-endul trecut la acelasi hotel, au mers cu aceeasi masina
De-a v-ati ascunselea. Actorii au petrecut de curand un weekend romantic la New York, insa au evitat presa Actorii Liz Hurley si Hugh Grant, care au fost impreuna timp de 13 ani, au stat week-endul trecut la acelasi hotel, au mers cu aceeasi masina si au luat parte la aceleasi petreceri, insa au facut eforturi sa nu fie vazuti impreuna. Ei au fost totusi surprinsi de paparazzi, trezind astfel cu atat mai multe suspiciuni. Cei doi au mers cu masina lui Liz la petrecerea data de Valentino, dar nu au coborat in acelasi timp si au fost vazuti intr-un magazin in acelasi timp, fara sa apara insa impreuna. Este stiut faptul ca sotul miliardar al lui Liz, indianul Arun Nayar, il accepta pe Hugh in anturajul familiei ca pe un prieten veritabil. El l-a si invitat, recent, pe actor sa ii insoteasca in Maldive, intr-o vacanta petrecuta cu Liz si Damian, fiul ei de cinci ani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.