Rigiditatea dumneavoastra se manifesta astazi mai ales asupra sentimentelor. Va doriti certitudine si constanta si va bucurati daca intalniti controlul fie impus de catre cineva, fie impus de dumneavoastra. Energia emotionala poate fi mai scazuta, dar va insufletiti imediat, atunci cand simtiti ca sunteti cu adevarat iubiti si respectati. Cantariti fiecare greseala cat de mica a partenerului, existand pericolul de a strica echilibrul relatiei, dar dupa mai multe incercari hotarati sa va multumiti cu cu un partener mai putin perfect. Daca nu veti avea o legatura intima, vi se va parea ca viata dumneavoastra nu este completa. Realizati ca multe persoane depind de dumneavoastra, si va incarca cu si mai multe responsabilitati. Asadar, nu ar trebui sa va deranjeze foarte mult incompetenta celorlalti, ci mai bine v-ati orienta chiar spre actiuni de caritate. Incercati sa faceti cat mai multe lucruri care sa va lanseze pe o directie benefica. Sunteti foarte preocupati de ceea ce cred altii despre dumneavoastra, dar acest lucru va face sa pareti foarte tensionati. Aveti tendinta de a deveni gelosi si posesivi, ceea ce va va descalifica putin in fata sexului opus.

Berbec
Astazi nu sunteti prea diplomat, deoarece credeti in exprimarea sentimentelor cu sinceritate nealterata. Mai degraba veti tacea decat sa emiteti o varianta calduta a propriilor opinii si trairi. Aveti un imbold puternic de a investiga natura lucrurilor si de a descoperi cauzele oricarei manifestari vizibile. In consecinta, excelati in munca de depistare a situatiilor confuze. Sunteti secretos si va razbunati pe cei care va tradeaza secretele sau care au ghinionul de a va fi dusmani. Dispretuiti slabiciunea unei persoane din jurul dumneavoastra care se plange mereu.

Taur
Realizati ca persoanele din jurul dumneavoastra nu sunt atat de generoase pe cat ati crezut initial. Dumneavoastra in schimb va purtati just si generos cu toata lumea, fara a face nicio deosebire. Puteti fi un bun executant, o persoana care nu ezita sa se puna in slujba altora. Reversul va fi faptul ca spre sfarsitul zilei puteti deveni iritati sau chiar deranjati de tendinta unora de a profita de amabilitatea dumneavoastra. Aveti incredere in propria putere, sunteti atenti si foarte grijulii cu orice detaliu. Mergeti treptat, in mod ascendent spre acesta noua platforma de realizare.

Gemeni
Va puteti schimba felul de a privi lucrurile si ca atare va schimbati si atitudinea. Trebuie sa va supravegheati tendinta de a va exagera problemele. Va puteti cumpara multe lucruri atractive, care insa va scad in mod considerabil bugetul. Incercati sa transpuneti in practica un ideal, sa va debarasati de tendinta de a visa cu ochii deschisi. Nu deveniti prea incrancenati atunci cand doriti ceva, deoarece detasarea are mai multe sanse de izbanda in acest caz. Simpatia dumneavoastra ar trebui sa fie impersonala, fara a va agata de cineva in mod exagerat, dar devenind placut prin atentia data tuturor.

Rac
Sunteti extrem de influentati de atmosfera psihica din jur. Aveti dificultati in a va hotari intr-un sens sau altul. Puteti rosti anumite cuvinte care sa aiba efecte dureroase asupra celorlalti. Acceptati sa lucrati in orice conditii, numai sa va placa ceea ce faceti. Va dedicati muncii pe care o faceti in asa masura, incat puteti uita valoarea reala a timpului. Sunteti extrem de nefericiti daca cineva va face sa simtiti ca vi se da peste cap unicitatea. Ati putea fi cucerit cu adevarat de o persoana care va trateaza ca si cand ati fi foarte important pentru ea.

Leu
Puteti primi o invitatie destul de tentanta fie la cina, fie la o petrecere mai intima. Desi initial va ganditi sa refuzati intr-o maniera politicoasa, totusi pana la urma acceptati. Scopul acestei intalniri ar fi unul mult mai mare decat ceea ce ati banuit initial.