Singurele triplete din gimnastica mondiala vor evolua, vineri seara, pe platoul de la "Dansez pentru tine". Surorile Ana, Malina si Irina Postolache, in varsta de opt ani, sunt eleve ale Clubului Scolar de Gimnastica Focsani si incearca sa-i calce p
Singurele triplete din gimnastica mondiala vor evolua, vineri seara, pe platoul de la "Dansez pentru tine". Surorile Ana, Malina si Irina Postolache, in varsta de opt ani, sunt eleve ale Clubului Scolar de Gimnastica Focsani si incearca sa-i calce pe urme Ginei Gogean, o alta vranceanca plecata de la acest club. Nascute in comuna Straoane, fetele sunt antrenate chiar de fosta profesoara a Ginei, Adriana Lescovar. "Dupa ce CANCAN a scris despre ele, fetitele au devenit vedete. Sunt prea mici ca sa li se urce succesul la cap, dar se bucura ca le cunosc tot mai multi oameni. La emisiunea de vineri, fetele vor dansa pentru tripleti bolnavi", a declarat antrenoarea Lescovar. "Dorim sa-i ajutam pe cei trei baieti sa se faca bine si vom dansa ca niste printese", au promis tripletele din Focsani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.