Premiera. "Bichonul" se afla la cea dintai convocare din aceasta campanie de calificare, iar timisoreanul poate debuta si el in calificarile la Euro 2008 Accidentarea lui Stefan Radu din meciul cu Rapid a facut ca selectionerul Victor Piturca sa ape
Premiera. "Bichonul" se afla la cea dintai convocare din aceasta campanie de calificare, iar timisoreanul poate debuta si el in calificarile la Euro 2008 Accidentarea lui Stefan Radu din meciul cu Rapid a facut ca selectionerul Victor Piturca sa apeleze la serviciile stelistului Mihaita Nesu. "Bichonul" nu a mai fost convocat din 2006 la echipa nationala si intregeste brigada "ros-albastrilor" de la lot. Petre Marin, Dorin Goian, Ovidiu Petre, Banel Nicolita si Nicolae Dica fusesera chemati sub tricolor. Sosirea lui Nesu a ridicat la sase numarul stelistilor la "nationala", desi echipa din Ghencea nu se afla in cea mai buna forma. Gigel Bucur poate juca primele minute in aceasta campanie, dar el a mai fost convocat, ultima oara la meciul cu Luxemburg, cand a fost chiar pe banca de rezerve. Cei doi pot beneficia de minimul de prima de calificare, 10.000 de euro, bani care se vor da dupa ultima partida din calificari. In total au fost folositi pana acum 35 de jucatori care vor beneficia, alaturi de stafful tehnic, de 2,5 milioane de euro de la UEFA si de alte cateva sute de mii de euro de la sponsorii "nationalei". Prima maxima va fi de 100.000 de euro, de care vor beneficia jucatorii cei mai folositi din meciurile de calificare, Bogdan Lobont, Razvan Rat, Adrian Mutu, Cristi Chivu si Ciprian Marica. Bilete ieftine pentru fanii "tricolorilor" Tichetele pentru partida Romania - Albania, din 21 noiembrie, costa 10 lei la peluza, 20 de lei la tribunele I si II si 50 de lei la tribuna 0. Biletele se pun in vanzare de luni, la stadioanele National, Steaua, Dinamo si Valentin Stanescu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.