HTC Touch Dual este ultimul telefon mobil lansat de producatorul taiwanez HTC, un telefon care aduce in plus fata de versiunea precedenta Touch, o tastatura de tip slide si functionarea intr-o retea 3G, permitand utilizatorilor sa realizeze apeluri v
HTC Touch Dual este ultimul telefon mobil lansat de producatorul taiwanez HTC, un telefon care aduce in plus fata de versiunea precedenta Touch, o tastatura de tip slide si functionarea intr-o retea 3G, permitand utilizatorilor sa realizeze apeluri video si transfer de date la viteze de pana la 3,6 Mbps. Aparatul pastraza in rest majoritatea functiilor predecesorului sau, inclusiv ecranul de 2,6 inch cu o rezolutie
de 240 x 320 pixeli. Ramane incorporata tehnologia TouchFLO, singura solutie de pe piata care o concureaza pe cea folosita de Apple pentru iPhone. Astfel, cu un singur deget se navigheaza prin meniul telefonului, se intorc paginile cartilor digitale, se face zoom in cazul vizionarii fotografiilor si multe altele. La capitolul conectivitate aparatul sta destul de bine, transferul de date putand fi realizat prin GPRS, EDGE, HSDPA si Bluetooth. Incaseaza in schimb o bila neagra pentru faptul ca nu are incorporate functionalitati Wi-Fi, singurul lucru care l-ar fi transformat 100% intr-un "iPhone killer". Mai trebuie sa mentionam ca aparatul este dotat cu un procesor Qualcomm (Samsung ar fi fost mai bine!) de 400 MHz si are o memorie de 128 MB RAM si 256 MB ROM, ceea ce inseamna ca telefonul este destul de rapid, chiar si la aplicatii mai solicitante. Pe scurt, un telefon care respecta aproape toate trendurile pietei (lipsa Wi-Fi ne supara tare!) si foarte util atat pentru cei tineri, cat si pentru cei trecuti de 40 de ani. In ciuda faptului ca abia a fost lansat, HTC Touch Dual a ajuns si in anumite magazine romanesti, el fiind comercializat pentru preturi cuprinse intre 1.950 si 2.100 lei.
Web: www.htc.com
Kinetix 4330 este o alta "jucarie" pentru toate varstele. Are o memorie de 30GB, poate reda muzica, imagini si filme intregi... pe un ecran de 4,2 inch. Ati citit bine. 4,2 inch este diagonala ecranului, mai mare cu 4 inch decat cea a iPod Touch. In memoria acestui MP3/MP4 player se pot stoca aproximativ 120 de ore de filme si aproape 1000 de ore de muzica. Din pacate, aparatul nu poate functiona atat de mult fara ca bateria sa fie reincarcata, dar are totusi o autonomie destul de mare - de aproape 6 ore de functionare (in cazul in care se vad doar filme) si 8 ore (atunci cand se asculta numai muzica). Dispozitivul poate reda urmatoarele formate digitale: MP4, XviD, WMV, AVI, ASF, MJPG, MP3, WMA, JPG, GIF, BMP, TXT. Pentru cine vrea sa fie in permanenta legatura cu realitatile zilei, Kinetix a inclus in acest model si un player radio FM, iar pentru cei care au nevoie de un reportofon si functia de inregistrare (in limita memoriei disponibile). Kinetix 4330 costa intre 500 si 700 lei.

Lacie P3 FireWire 320 GB este un dispozitiv de stocare extern ... adica hard disk extern, care poate fi legat la un computer (laptop sau desktop) printr-un simplu cablu USB. Dispozitivul se adreseaza cu precadere utilizatorilor de laptop-uri, deoarece hard disk-urile acestora nu pot fi schimbate tocmai usor (adica utilizatorul nu se poate feri de a merge la un service autorizat care sa schimbe unitatea interna de stocare) atunci cand clientul doreste unul cu mai mult spatiu de stocare. De asemenea, unitatea externa este folositoare si celor care au nevoie de mobilitate. Chiar daca doamnele prefera un memory stick (4 sau 8 GB) care ocupa un spatiu foarte mic in poseta, domnii s-ar putea sa treaca peste dimensiunile hard disk-ului atunci cand este vorba de spatiul de stocare de 320 GB. Pret: 316 lei.
Web: www.lacie.com

Online
Carti de vizita cu personalitate
Cine umbla des pe Internet a gasit cu siguranta site-uri care ofera posibilitatea de realizare a unor carti de vizita sau pixuri personalizate. Insa mai toate site-urile impun un anumit numar de bucati (minimul, de obicei, este 500) si acelasi design pentru toate obiectele dintr-un set comandat. Nu si MOO (www.moo.com), un serviciu mult mai flexibil si mai ieftin, dar unde utilizatorul va trebui sa munceasca singur pentru a-si crea designul dorit. Pe moo.com se pot comanda carti de vizita (28 x 70 mm), vederi (148 x 105 mm), note cards (142 x 100 mm), felicitari (148 x 105 mm) si abtibilde (22 x 22 mm). Indiferent ce doreste sa comande, utilizatorul are la dispozitie imagini incarcate deja pe site sau poate incarca chiar imaginile proprii. si "munca" abia acum incepe, deoarece urmeaza personalizarea produselor. Sa luam de exemplu cartile de vizita, in cazul carora se pot comanda pachete de minim 100 de bucati, fiecare putand fi personalizate atat pe fata (cu imagini), cat si pe verso (numai text). Cel mai important lucru este ca se pot incarca 100 de imagini, deci fiecare carte de vizita (MiniCards) va avea un alt "design". In schimb textul de pe verso va fi acelasi. Un set de MiniCards costa 19,99 dolari, la care se mai adauga transportul - aproximativ 2 dolari. Pentru ca tot vine Craciunul va mai recomandam si felicitarile, care vin 10 la pachet (cu plicuri cu tot!) si costa tot 19,99 de dolari. Daca va intrebati care este diferenta dintre felicitari si NoteCards, va spunem noi ca aceasta consta in pret, mai mare pentru acestea din urma cu 5 dolari - dar acestea sunt 16 la pachet (cu plicuri) si laminate pe o parte. Noua ne-au mai placut abtibildurile, care se pot lipi pe genti, pe usa de la frigider si cam peste tot pe unde vreti dvs.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.