Un francez a fost inculpat miercuri la Marsilia (sud) pentru presupusa sa participare la furtul, in ianuarie 2004, a 666 de kilograme de aur de la sediul societatii Metalor din Marin, in cantonul Neufchatel (Elvetia), a indicat o sursa judici

Un francez a fost inculpat miercuri la Marsilia (sud) pentru presupusa sa participare la furtul, in ianuarie 2004, a 666 de kilograme de aur de la sediul societatii Metalor din Marin, in cantonul Neufchatel (Elvetia), a indicat o sursa judiciara, relateaza AFP. Porphyre Dominici a fost arestat vineri in regiunea Bastia, pe insula franceza Corsica. Inculpat pentru jaf armat si asociere in vederea comiterii de infractiuni, el a negat acuzatiile. Pentru acest jaf, tribunalul din Neufchatel a condamnat, in martie 2006, sase persoane la pedepse cuprinse intre 2 si 8 ani de inchisoare. Printre ei, doi membri ai societatii de transport valori Protectas care ducea aurul la Metalor. Cele 666 de kilograme de aur nu au fost recuperate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.