SUV-ul Escalade este ultimul model din gama Cadillac care va primi un pachet Platinum. Editia de lux a Escalade se remarca prin finisajele sale interioare unice. Avand la baza versiunea cu ampatament marit Escalade ESV, editia de lux impresioneaza pr
SUV-ul Escalade este ultimul model din gama Cadillac care va primi un pachet Platinum. Editia de lux a Escalade se remarca prin finisajele sale interioare unice. Avand la baza versiunea cu ampatament marit Escalade ESV, editia de lux impresioneaza prin blocurile optice de tip LED si jantele sale de 22 de inch, potrivit Automarket.ro, citat de Antena 3.
Iar in interiorul SUV-ului, panoul central, consola centrala si panourile usilor sunt imbracate in piele Aniline si cusute de mana.
Luxul interior este sporit de volanul si scaunele incalzite precum si de compartimentul special de racire al paharelor. Escalade Platinum va intra in vanzare primavara anului viitor.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.