Datorita intrarii reactorului 2 de la Cernavoda in functiune, electricitatea nu se va scumpi la 1 ianuarie 2008. O decizie in ceea ce priveste o posibila majorare a pretului gazelor naturale, la aceeasi data, nu a fost inca luata. Per ansamblul

Datorita intrarii reactorului 2 de la Cernavoda in functiune, electricitatea nu se va scumpi la 1 ianuarie 2008. O decizie in ceea ce priveste o posibila majorare a pretului gazelor naturale, la aceeasi data, nu a fost inca luata.

Per ansamblul anului viitor, obiectivul Ministerului Economiei si Finantelor este ca, la cele doua utilitati, combinate, cresterile de pret sa nu fie mai mari de 2-3%, a declarat, pentru „Adevarul", ministrul Varujan Vosganian.

Ministrul finantelor a afirmat ca, in acest moment, analizeaza impreuna cu Autoritatea de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) strategia privind preturile in anul 2008.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.