Politia spaniola a descoperit la domiciliul unui traficant de droguri roman din localitatea Torrelavega, in nordul tarii, un tip de cocaina necunoscut pana in prezent, "fara miros", care va fi supus unor analize menite sa ii determine compozitia. Re
Politia spaniola a descoperit la domiciliul unui traficant de droguri roman din localitatea Torrelavega, in nordul tarii, un tip de cocaina necunoscut pana in prezent, "fara miros", care va fi supus unor analize menite sa ii determine compozitia. Reprezentantii Brigazii de Stupefiante din cadrul politiei din Cantabria au declarat ca au fost descoperite 750 de grame de cocaina sub forma de granule, care fusese tratata pentru a-i inlatura mirosul si a impiedica, astfel, cainii special antrenati ai politiei sa o detecteze. Oficialii au mai precizat ca este pentru prima data cand, pe teritoriul Spaniei, politia a descoperit acest tip de cocaina.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.