Prezenti la Sibiu intr-o vizita oficiala, primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu si ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, au primit cate un clop de lana de la ultimul palarier din Marginimea Sibiului. Virgil Ilies locuieste in orasul Saliste si s
Prezenti la Sibiu intr-o vizita oficiala, primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu si ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, au primit cate un clop de lana de la ultimul palarier din Marginimea Sibiului. Virgil Ilies locuieste in orasul Saliste si spune ca s-a chinuit cateva zile ca sa-i faca premierului un clop de masura importantei sale, dar si o palarie domneasca. Premierul nu s-a aratat insa, prea incantat de dar, marturisind ca nu-i place sa poarte palarii. Cioroianu, in schimb, a probat imediat clopul primit si i-a multumit palarierului, care i-a sugerat sa poarte clopul, mai ales, cand vorbeste despre romanii din Italia, ca sa nu mai aiba replici nepotrivite.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.