VIDEOCLIP A lipsit doi ani de pe scenele patriei, dar a meritat. Claudiu Mirica, fostul solist al trupei Stigma, revine cu un nou single: "Lasa-mi, toamna, pomii verzi", piesa compusa in 1981 de Margareta Paslaru. Fireste ca Mirica o canta intr-
VIDEOCLIP A lipsit doi ani de pe scenele patriei, dar a meritat. Claudiu Mirica, fostul solist al trupei Stigma, revine cu un nou single: "Lasa-mi, toamna, pomii verzi", piesa compusa in 1981 de Margareta Paslaru. Fireste ca Mirica o canta intr-o forma moderna, la fel ca pe toate cele zece melodii din anii a€™60-a€™70 cuprinse in albumul "RETRO", material discografic pe care Claudiu il va lansa in primavara lui 2008. De curand, artistul a filmat videoclipul piesei "Lasa-mi, toamna, pomii verzi", cu un regizor mai special. Este vorba despre Adrian Berinde, artist plastic, regizor si muzician, cunoscut si pentru faptul ca este singurul roman care a avut un contract de lunga durata cu celebrul "Cirque de Soleil". "Povestea este una simpla: personajul central este bantuit de trecut, retraieste momente din copilarie cu nostalgia celui care inca nu realizeaza ca totul are un sfarsit", explica Mirica. Pentru filmari, regizorul Adrian Berinde a cautat la o agentie de casting o "replica" a lui Claudiu la 11 ani. Asa l-a descoperit pe Alexandru Chitu, iar rolurile parintilor au fost jucate de Radita Rosu si Tudor Georgescu. "Alexandru, cel care a jucat rolul lui «Claudiu mic», imi seamana si in alte privinte: am aflat ca este solistul corului scolii la care invata, asa cum eram si eu la varsta lui", dezvaluie Mirica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.