Ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu, s-a intalnit in aceasta saptamana, la Torino, cu reprezentanti ai asociatiilor de romani din Italia, care au reclamat demnitarului lipsa de comunicare cu autoritatile guvernamentale romane. La intalnirea la care
Ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu, s-a intalnit in aceasta saptamana, la Torino, cu reprezentanti ai asociatiilor de romani din Italia, care au reclamat demnitarului lipsa de comunicare cu autoritatile guvernamentale romane. La intalnirea la care au participat si clerici, Chiuariu s-a declarat deschis dialogului, marturisind ca el insusi este fratele unui emigrant."Fratele meu a parasit Romania imediat dupa Revolutie, in 1990, si s-a stabilit mai intai in Germania, apoi in Australia", a afirmat Chiuariu, adaugand ca, de aceea, intelege foarte bine situatia in care se afla romanii care au plecat sa munceasca in Italia. Ministrul a subliniat ca ii va sprijini pe cei aflati in aceasta situatie. "Stiu ca majoritatea romanilor care au plecat in strainatate sunt seriosi, au venit aici sa reuseasca si sunt apreciati la locurile lor de munca. Va asigur ca Guvernul de la Bucuresti va lua toate masurile pentru ca persoane provenind dintr-o minoritate, care comit fapte reprobabile, sa nu compromita eforturile si bunul renume al unei largi majoritati", a declarat Chiuariu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.