In satul Paris, din regiunea Gomel Belorusia, va fi construit turnul Eiffel. Aceasta constructie va fi o copie a celebrului turn parizian, va avea inaltimea de 30 metri si va constitui baza pentru o cruce crestina care va lumina pe timp de noapte, in
In satul Paris, din regiunea Gomel Belorusia, va fi construit turnul Eiffel. Aceasta constructie va fi o copie a celebrului turn parizian, va avea inaltimea de 30 metri si va constitui baza pentru o cruce crestina care va lumina pe timp de noapte, informeaza lenta.ru.  Initiatorul acestui proiect este preotul Iuzas Bulika. Satul Paris este o localitate din Belarus care numara circa 400 de suflete . Una dintre versiunile care stau la baza numelui acestui sat o constituie evenimentelor istorice din 1812 care au avut loc la Paris, iar o alta tine de numele unui boier, Paris, care ar fi ales acest loc drept resedinta si care a dat viata respectivei urbe.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.