Presedintele Traian Basescu critica modul in care politia italiana s-a comportat cu actrita romanca Laura Vasiliu. Intr-un hotel din Torino, carabinierii au intrat peste actrita, au imobilizat-o si au perchezitionat-o, pentru ca au confundat-o cu o t
Presedintele Traian Basescu critica modul in care politia italiana s-a comportat cu actrita romanca Laura Vasiliu. Intr-un hotel din Torino, carabinierii au intrat peste actrita, au imobilizat-o si au perchezitionat-o, pentru ca au confundat-o cu o traficanta de copii.

"Se pare ca depasim limite an relatia asta a politiei cu orice cetatean roman, a politiei italiene. Avem ce face!", a spus presedintele Traian Basescu.

Daca Traian Basescu a criticat politia italiana, ministrul de externe, Adrian Cioroianu a refuzat sa comenteze incidentul mai intai, cand se afla la audierile de la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, apoi, cand ministrul se afla la parlament.

"O sa discutam toate aceste subiecte, dar nu le putem discuta in usa liftului", a replicat Adrian Cioroianu.

Nici Consulul Romaniei la Torino nu a comentat incidentul, dar si-a motivat gestul prin faptul ca asa i-a cerut chiar actrita.

"Am luat legatura cu Laura Vasiliu, care si-a exprimat dorinta de a nu difuza absolut nimic in legatura cu acest eveniment si in conformitate cu atributiile pe care le am, sunt obligat sa respect dorinta actritei", a spus Alexandru Dumitrescu, Consulul Romaniei la Torino.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.