Cartea "Banii pe intelesul copiilor", avand-o ca autoare pe doamna Ligia Georgescu-Golosoiu, doctor in economie, expert in cadrul Directiei Reglementare si Autorizare din Banca Nationala a Romaniei, contribuie la imbogatirea cunostintelor copiilor de
Cartea "Banii pe intelesul copiilor", avand-o ca autoare pe doamna Ligia Georgescu-Golosoiu, doctor in economie, expert in cadrul Directiei Reglementare si Autorizare din Banca Nationala a Romaniei, contribuie la imbogatirea cunostintelor copiilor despre bani si banci, la intarirea increderii acestora in banci, dar si la deprinderea procedeului economisirii si cheltuirii banului cu intelepciune.
Impartita in cinci capitole (Banii, Dobanda, Cecul si Serviciile bancare electronice), cartea cuprinde in mod deosebit noile concepte descrise intr-un limbaj adecvat varstei copiilor. Celor mici le sunt furnizate informatii generale, in timp ce, celorlalti le sunt explicate, in detaliu, unele operatiuni bancare.
Aparuta la Editura Didactica si Pedagogica R.A., cartea "Banii pe intelesul copiilor" a fost lansata pe 29 octombrie la Sediul Central Mihail Sadoveanu al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.