>>  Pentru a face loc noilor autovehicule cumparate de populatie, Primaria Sectorului 2 a demarat o ampla actiune de compactare a rablelor abandonate pe domeniul public.

>> In cursul acestei saptamani, administratia locala va compacta
>> Pentru a face loc noilor autovehicule cumparate de populatie, Primaria Sectorului 2 a demarat o ampla actiune de compactare a rablelor abandonate pe domeniul public.

>> In cursul acestei saptamani, administratia locala va compacta 130 de autovehicule, adunate in ultimele trei luni din teritoriu.
"Masinile uitate, de ani de zile, de cetateni prin parcari sau pe spatiile verzi genereaza un aspect insalubru, cele mai multe fiind transformate in depozite de gunoi. Numai in acest an, de pe strazi si din zonele verzi, au fost adunate mai bine de 550 de autovehicule abandonate sau fara stapan, care ocupau locurile de parcare din Capitala, si asa insuficiente. De asemenea, in evidentele administratiei locale mai figureaza inca 700 de autovehicule pentru care se vor intocmi documentatiile necesare de ridicare a acestora si predare catre societatile de colectare a fierului vechi. In acest mod se vor obtine si fonduri la bugetul local", a declarat edilul Neculai Ontanu. Primaria de sector a pus la dispozitia bucurestenilor, in anul 2007, nu mai putin de 3.750 noi locuri de parcare, care s-au obtinut prin ridicarea celor peste 550 de autovehicule si prin constructia a circa 3.200 de noi spatii de garare.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.