Malaiezia, Turcia si Iran vor coopera pentru construirea unui model auto destinat credinciosilor musulmani. Piata mondiala va beneficia de un model special, cu dotari complete pentru reprezentantii religiei musulmane, cum ar fi o busola pentru peleri
Malaiezia, Turcia si Iran vor coopera pentru construirea unui model auto destinat credinciosilor musulmani. Piata mondiala va beneficia de un model special, cu dotari complete pentru reprezentantii religiei musulmane, cum ar fi o busola pentru pelerinii care se indreapta spre Mecca, sau compartimente pentru depozitarea Coranului. Potrivit Antena 3 , constructorul Proton Holdings a anuntat ca va proiecta un model care va fi produs in Malaiezia, Iran sau Turcia, informeaza cei de la Automarket.
Guvernul malaiezian si-a semnalat intentia de a vinde o participatie la Proton catre un producator auto international si a purtat discutii in acest sens cu Volkswagen si General Motors, dar nu a incheiat pana in prezent niciun acord.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.