Moft. Desi fotografia a fost vanduta la licitatie cu 200 de euro, cantareata si-a dorit-o atat de mult, incat a platit de cinci ori pretul oficial In cadrul galei "The Unforgettable", organizata de revista "Tango", marti seara, s-au licitat fotograf
Moft. Desi fotografia a fost vanduta la licitatie cu 200 de euro, cantareata si-a dorit-o atat de mult, incat a platit de cinci ori pretul oficial In cadrul galei "The Unforgettable", organizata de revista "Tango", marti seara, s-au licitat fotografii ale vedetelor care nu au fost publicate niciodata. Personaje in imaginile fixate pe sevalet au fost Mihaela Radulescu, Andreea Marin, Laura Stoica, Catalin Maruta, Amalia Nastase, Ion Cristoiu sau Cosmin Gusa. Razvan si Dani, cei doi prezentatori ai matinalului de la National TV au condus licitatia in cadrul careia s-au strans peste 15.000 de euro. Si pentru ca in cui ramasese un tablou cu Andra si iubitul ei, Catalin Maruta, imbratisati, cei doi prezentatori au profitat de faptul ca urmau sa o aiba invitata in emisiune, a doua zi, pe cantareata si l-au cumparat contra sumei de 200 de euro. Ulterior, Razvan si Dani si-au dat seama ce afacere buna au facut. In momentul in care a vazut fotografia, Andrei i-a picat cu tronc si a oferit pe ea 1.000 de euro, bani care vor ajunge ca si ceilalti, stransi la licitatie, in contul fundatiei caritabile Thegroup. Vedetele licitatiei, insa, au fost regretata Laura Stoica si Andreea Marin, ale caror portrete s-au vandut cu cate 5.000 de euro fiecare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.