Consulul general al romaniei la Torino, Alexandru Dumitrescu, a declarat, joi, ca actiunea carabienilor care au intrat in camera de hotel in care statea actrita Laura Vasiliu a fost una de legitimare si ca oficial nu s-a intamplat nimic, informeaza M
Consulul general al romaniei la Torino, Alexandru Dumitrescu, a declarat, joi, ca actiunea carabienilor care au intrat in camera de hotel in care statea actrita Laura Vasiliu a fost una de legitimare si ca oficial nu s-a intamplat nimic, informeaza Mediafax. LINISTE. Potrivit lui Alexandru Dumitrescu, actiunea carabienilor a fost determinata de faptul ca numele actritei coincidea cu cel al unei persoane urmarite de politia din Torino. El a spus ca fortele de ordine italiene fac eforturi pentru depistarea tuturor infractorilor si dupa ce hotelul a comunicat, potrivit procedurilor obisnuite, numele celor cazati, in urma asemanarii numelui, a fost decisa aceasta actiune. Dumitrescu a mai spus ca actrita "este bine, sanatoasa" si ca si-a exprimat dorinta ca acest caz sa fie mediatizat cat mai putin. Intrebat cum a fost informat despre acest incident, Alexandru Dumitrescu a spus ca dupa ce a aflat, a contactat-o pe Laura Vasiliu si a intrebat-o daca aceasta doreste sa beneficieze de ajutor din partea autoritatilor romane, iar raspunsul actritei a fost unul negativ. Consulul nu a dorit sa faca alte comentarii in afara celor "de ordin tehnic", precizand ca este vorba despre aspecte care tin de viata privata a persoanei implicate pe care numai aceasta le poate oferi. De asemenea, intrebat cum isi explica actiunea carabinierilor, consulul general a spus ca "a fost pur si simplu o actiune normala de legitimare" si ca politistii si-au cerut scuze pentru confuzia creata. "Totul e in regula", a mai spus Dumitrescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.