Cånd vine vorba de vacante, multe dintre vedetele noastre aleg destinatii dintre cele mai exotice, cu toate ca pentru
a-si satisface capriciile sunt nevoite sa cheltuiasca sume exorbitante. In schimb, scapa de obiectivele foto ale papara
Cånd vine vorba de vacante, multe dintre vedetele noastre aleg destinatii dintre cele mai exotice, cu toate ca pentru
a-si satisface capriciile sunt nevoite sa cheltuiasca sume exorbitante. In schimb, scapa de obiectivele foto ale paparazzilor, care in Romånia sunt mereu pe urmele lor. Mihaela Radulescu s-a plimbat in Singapore si Mali, Marcel Pavel plateste mii de euro pentru concedii de lux in statiunile turcesti, in timp ce Valentina Pelinel si Cristian Boureanu si-au petrecut luna de miere in paradisul din Bora Bora. Nici Bahmu si Prigoana nu se lasa mai prejos: in America, s-au cazat la faimosul Bellagio si au privit de la fereastra apele fåntånii “dansånd” pe muzica.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana nu au tinut sa se faca remarcati prin vacantele lor de lux, dar, cu toate astea, nu se dau in laturi de la sejururi scumpe. Una din cele mai costisitoare excursii pe care pasionalul cuplu le-a facut a fost anul trecut, cand s-au plimbat in Statele Unite. Au fost mai intai la Chicago, acolo u nde traiesc baietii lui Prigoana, iar de acolo au luat drumul Las Vegasului. In orasul cazionurilor, s-au cazat la unul din cele mai cunoscute hoteluri din lume, Bellagio, acolo unde Brad Pitt si George Clooney i-au pregatit un tun de milioane de dolari lui Andy Garcia, in “Ocean's Eleven”. Adriana ne-a povestit atunci ca fereastra apartamentului inchiriat de Prigoana oferea o priveliste de vis: tocmai celebra fantana din fata hotelului, ale carei ape “danseaza” in ritmul muzicii. Bahmu si Prigoana nu au vrut sa rateze nici concertul lui Celinei Dion, care canta frecvent la Ceaser's Palace, iar Adriana nu s-a putut abtine de la cumparaturi, usurandu-l pe Prigoana de cateva zeci de mii de dolari.

Peter Imre si Marina Melescanu sunt prieteni apropiati ai cuplului format din Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo si, chiar daca nu sunt tocmai de-o varsta, cei patru isi petrec deseori concediile impreuna. Au fost in Las Vegas, unde s-au distrat la cazinouri, apoi s-au dus tocmai in Laponia, unde Nicoleta nu i-a putut insoti, fiind ocupata cu filmarile la Pro TV. Pentru vara aceasta, cele doua cupluri s-au decis pentru o destinatie apropiata, si anume Croatia, unde s-au bucurat de soare si de mare pe iahtul lui Zsolt. Cei patru au petrecut impreuna zece zile, dupa care familia Imre s-a indreptat spre Coasta de Azur, un loc pe care il frecventeaza in fiecare vara.



Vara aceasta, Valentina Pelinel si Cristian Boureanu si-au petrecut luna de miere in exotica insula Bora Bora. Situata in Oceanul Pacific, despre Bora Bora se spune ca este cea mai frumoasa din lume si ca este perfecta pentru proaspetii casatoriti. Sotii Boureanu au declarat ca au avut parte aici de linistea pe care o cautau, pentru ca nici telefoanele mobile nu le functionau, in lipsa de retea. “Bora Bora este vacanta perfecta, fara cumparaturi, fara telefoane si fara discoteci, numai natura, apa, soare...”, a spus Boureanu. Valentina si Cristian s-au relaxat facand scufundari, ocazie cu care au vazut rechini, baracude si pisici de mare. Pentru un sejur de doua saptamani, atat cat au petrecut cei doi in Bora Bora, pretul poate ajunge pana la 7.000 de euro de persoana, in functie de preferintele de cazare.

Marcel Pavel este indragostit de Turcia si alege aceasta destinatie cu placere de cate ori ii permite timpul. Anul acesta, cantaretul a fost in vacanta cu familia in statiunea Kemer: “Am mai fost in Turcia si mi-a placut la nebunie atat mie, cat si familiei mele, caci fara ei nu plec nicaieri si ne distram pe cinste toti patru. Chiar daca e un pic mai costisitor, anul acesta am ales un hotel de cinci stele plus, pentru ca am vrut sa-i rasfat pe ai mei si sa avem o vacanta de vis. Am stat opt zile la all inclusive, intr-un loc numit „Chateau de Prestige“, situat in statiunea Kemer“, ne-a declarat Pavel. Un sejur de opt zile la hotelul mentionat de cantaret ajunge pana la 4.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.