Concertul pianistului francez Richard Clayderman, care ar fi trebuit sa aiba loc luni seara la Filarmonica de Stat Arad, a fost anulat din cauza de orgoliu ranit. Doar jumatate din biletele puse in vanzare s-au vandut si Clayderman nu a mai venit la
Concertul pianistului francez Richard Clayderman, care ar fi trebuit sa aiba loc luni seara la Filarmonica de Stat Arad, a fost anulat din cauza de orgoliu ranit. Doar jumatate din biletele puse in vanzare s-au vandut si Clayderman nu a mai venit la Arad. Zeci de persoane apucasera sa ajunga la usa salii de spectacole, dar au ramas acolo, pentru ca au aflat cu stupoare ca evenimentul nu mai are loc.

Recitalul pe care pianistul trebuia sa-l sustina la Arad a fost programat acum doua saptamani, insa, pentru ca nu se vandusera nici jumatate din cele 600 de bilete disponibile, organizatorii, de comun acord cu artistul, au decis sa-l amane pentru 12 noiembrie. Dar, surpriza, nici in zilele care au urmat, aradenii nu s-au inghesuit la casele de bilete ale Filarmonicii. Doar 20 de bilete s-au mai vandut, astfel, artistul nu a mai catadicsit sa se deplaseze la Arad, pentru ca impresarul sau roman ar fi pierdut 11.000 de euro. „A fost o situatie neplacuta pentru ca multi spectatori, care nu au stiut de anulare, au venit si au aflat ca nu e niciun spectacol.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.