Cerebel a fost un rebel de cand se stie si putini au fost cei care au incercat sa-si impuna punctul de vedere in fata lui. A vazut asta pe pielea sa si celebrul Adrian Mutu, care era sa primeasca o bataie sora cu moartea de la componentul trupei Sim
Cerebel a fost un rebel de cand se stie si putini au fost cei care au incercat sa-si impuna punctul de vedere in fata lui. A vazut asta pe pielea sa si celebrul Adrian Mutu, care era sa primeasca o bataie sora cu moartea de la componentul trupei Simplu. Cei doi au fost colegi la un liceu din Pitesti, locul de bastina al amandurora, si putin a lipsit ca intre ei sa izbucneasca un conflict de proportii, marul discordiei fiind o fata, pe care o placeau amandoi. “In clasa a zecea, am fost la un pas sa ma iau la bataie cu Mutu din cauza unei fete”, isi aminteste amuzat Cerebel. Din fericire, totul a fost rezolvat pe cale amiabila si cei doi si-au dat mana spre impacare, colegul lui Smiley de la Simplu trecand la sentimente mai bune pentru Briliant.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.