De doua zile incoace, „Gardianul“ a aratat cum o eroare de redactare a unui act normativ poate da peste cap un intreg sistem administrativ. Ordonanta de guvern pentru salvarea spatiilor verzi, caci despre ea este vorba, ar fi trebuit sa
De doua zile incoace, „Gardianul“ a aratat cum o eroare de redactare a unui act normativ poate da peste cap un intreg sistem administrativ. Ordonanta de guvern pentru salvarea spatiilor verzi, caci despre ea este vorba, ar fi trebuit sa fie un act normativ care sa bucure pe toata lumea. Cei care au emis-o castigau un imens capital electoral, iar opinia publica se bucura ca putinele parcuri din orasele Romaniei vor fi salvate de lama buldozerelor. Pana si firmele de salubrizare, care traiesc din banii publici, ar fi salutat masura Executivului, pentru ca asa ar fi primit o felie mai mare din tortul bugetar pentru ingrijirea acelor zone.

Asa cum se intampla insa frecvent in Romania, lucrurile aratau mult prea bine pentru a fi adevarate. Cand a iesit scris textul ordonantei, toata lumea si-a dat seama ca avem de-a face cu o alta nationalizare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.