Fanaticii fotbalului din lumea intreaga par as fi pus in minte sa termine cu acest sport. Dupa principiul rostit de parintii numai buni de a fi decazuti din drepturi: “Eu te-am facut, eu te omor”, spectatorii vor sa termine cu acest feno
Fanaticii fotbalului din lumea intreaga par as fi pus in minte sa termine cu acest sport. Dupa principiul rostit de parintii numai buni de a fi decazuti din drepturi: “Eu te-am facut, eu te omor”, spectatorii vor sa termine cu acest fenomen social. Din Argentina si pana in Italia, din Giulesti pana in Soseaua Stefan cel Mare, huliganii par a fi decisi sa scoata fotbalul in afara legii. Galeriile, aparute cu zeci de ani in urma, pareau la acea vreme ca vor completa fericit spectacolul de pe gazon. Coabitarea a fost benefica o buna bucata de vreme, interesul pentru acest sport a crescut enorm, la fel si banii bagati in noua industrie. Lucrurile par sa fi intrat insa in impas, scarbiti de turnura pe care au luat-o lucrurile, oamenii normali au inceput sa mearga tot mai rar pe stadioane si sa se implice tot mai putin.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.