Desi au trecut sapte ani de la asasinatul comis impotriva liderului sindical iesean Virgil Sahleanu, procesul dintre Marieta Sahleanu, vaduva liderului sindical, si asasinul acestuia continua. Vaduva intentase o actiune in instanta prin care solicit
Desi au trecut sapte ani de la asasinatul comis impotriva liderului sindical iesean Virgil Sahleanu, procesul dintre Marieta Sahleanu, vaduva liderului sindical, si asasinul acestuia continua. Vaduva intentase o actiune in instanta prin care solicitase daune morale din partea lui Victor Balan, fost director al S.C. Tepro Iasi, persoana care a „comandat“ asasinatul. Este vorba de despagubiri de 65.000 de lei, bani deja prevazuti in sentinta prin care Balan a primit 15 ani de inchisoare. Marieta Sahleanu spera sa obtina banii prin vanzarea apartamentului detinut de sotii Balan in urma divortului. Insa magistratii s-au pronuntat in dosarul de divort si au decis ca 90% din apartamentul in care au locuit cei doi sa-i revina sotiei lui Victor Balan.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.