Agentiile de pariuri au fost cele mai fericite pentru egalul Stelei cu Pandurii. In cazul in care s-ar fi confirmat calculele hartiei, cei care au pariat fara ezitare la acest joc „1” solist, la o cota intre 1,20 si 1,30/1, si-ar fi umpl
Agentiile de pariuri au fost cele mai fericite pentru egalul Stelei cu Pandurii. In cazul in care s-ar fi confirmat calculele hartiei, cei care au pariat fara ezitare la acest joc „1” solist, la o cota intre 1,20 si 1,30/1, si-ar fi umplut buzunarele. Astfel, rezultatul nesperat a facut ca milioane de euro sa ramana in seifurile caselor de pariuri. Putini au fost cei care au mizat pe egal, la o cota de 5/1, dar si mai putini pe un X pauza/X final la 10/1.

1,20/1, cota care i-a 'ingropat>> pe pariori
Nici macar Mitica Dragomir nu credea intr-un alt rezultat la partida Steaua - Pandurii Tg. Jiu. „Ma asteptam ca Steaua sa bata, sa isi revina si ma mira acest egal”, a declarat „Oracolul din Balcesti” la scurt timp dupa surpriza din Ghencea. Relatiile de prietenie la nivel de patronat, locul retrogradabil si numeroasele absente din tabara oaspetilor nu dadeau nici o sansa trupei lui Eugen Neagoe in confruntarea din Ghencea. Toti o considerau victima sigura. Realitatea a fost alta pe teren. Vicecampionii s-au chinuit ingrozitor, sutand de doua ori pe spatiul portii lui Dossey si av and tot atatea ocazii de gol, fapt care a starnit mania celor 7.000 de fani care au indurat frigul de afara. Printre acestia s-au aflat destui care au rupt biletele cu miza pe victoria Stelei. Acesta era ultimul meci din-tr-un week-end presarat cu destule surprize in campionatele de peste hotare. Majoritatea pariorilor si-au definitivat tichetele cu aceasta partida pe care o considerau drept una fara riscuri. Mai mult, cota de 1,20-1,30/1 era perfecta pentru a acoperi procentul de 15 oprit de fiecare agentie (exceptie face Pariloto). Astfel, „bomba” din Ghencea va atrage, pe langa pierderea unor castiguri considerate sigure pana la inceperea partidei, chiar si antipatia unora dintre microbistii care mizasera pe succesul lui Dica & Co.

Lacatus, ales de fani sa le rupa capul jucatorilor
Rabdarea suporterilor Stelei a luat sfarsit odata cu egalul rusinos din restanta de luni seara. Aproximativ 200 de fani s-au strans la vestiare, dupa meci, pentru a-i injura pe jucatorii antrenati de Marius Lacatus, carora le-au cerut sa plece din Ghencea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.