Un politist de frontiera de la Carei, judetul Satu Mare, aflat in timpul serviciului, a fost gasit mort, in noaptea de duminica spre luni, in autoturismul proprietate personala, avand o plaga impuscata in tampla dreapta. Calin Alexandru Ignat, in va
Un politist de frontiera de la Carei, judetul Satu Mare, aflat in timpul serviciului, a fost gasit mort, in noaptea de duminica spre luni, in autoturismul proprietate personala, avand o plaga impuscata in tampla dreapta. Calin Alexandru Ignat, in varsta de 27 de ani, agent in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Carei, urma sa plece in misiune impreuna cu un alt politist de frontiera din cadrul aceluiasi sector. Agentul a fost insa gasit in masina sa, in jurul orei 2.00, la aproximativ 150 metri de sediul Sectorului Politiei de Frontiera Carei. La fata locului a sosit imediat o echipa de cercetare care a stabilit ca moartea politistului a fost violenta, fiind vorba de sinucidere. Anchetatorii au gasit la fata locului si un bilet in care tanarul isi cerea iertare pentru ca a recurs la acest gest.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.