Cele doua puncte acumulate de FC Caracal in acest campionat par a fi fatale fostei echipe a lui George Ilinca. Inainte de a incepe noul sezon, fostul finantator al Universitatii Craiova a anuntat ca se retrage si, drept urmare, au plecat sase-sapte
Cele doua puncte acumulate de FC Caracal in acest campionat par a fi fatale fostei echipe a lui George Ilinca. Inainte de a incepe noul sezon, fostul finantator al Universitatii Craiova a anuntat ca se retrage si, drept urmare, au plecat sase-sapte jucatori. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, in afara lor, alti opt componenti au fost indisponibili. „Am avut o perioada in care s-au accidentat nu mai putin de opt-zece jucatori. Era greu sa facem fata in asemenea conditii. Am folosit si cinci, sase juniori pentru ca nu aveam alternativa. De abia am putut sa adunam 18 jucatori pe foaia de joc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.